VijestiScena

Justin Bieber oduševio obožavatelje u Areni Zagreb

Justina Biebera (22) su u zagrebačku Arenu, osim domaćih obožavatelji, došli gledati ‘belieberi’ i iz Bosne i Hercegovine, Mađarske, Slovenije, Rumunjske, Australije i ostalih zemalja svijeta. Uzbuđeni fanovi sa sobom su na koncert nosili transparente te zastave.


Kanadska zvijezda, koja je u Zagreb stigla u 17 sati, na pozornicu se spustila u golemoj staklenoj kocki, a dvoranom se prolomio gromoglasni vrisak publike. Justin je po kocki ispisivao riječi svojih pjesama markerom. Pjevač je na početku izveo mješavinu pjesama ‘Mark my words’ te ‘Where are you now’ s njegovog posljednjeg albuma ‘Purpose’.

Obožavateljice u publici su već na prve taktove počele plakati i vrištati, a Justin se publici obratio tek nakon dvadesetak minuta koncerta. Pitao ih je kako su te je sjeo i zasvirao gitaru. Nakon pjesme se prošetao rubom pozornice te pružio ruku entuzijastičnim fanovima.

Nakon dvadesetminutne pauze, Bieber je zapjevao ‘As Long as You Love Me’, hit iz 2012. godine. “Osjećam da je ova dvorana puna ljubavi, hvala vam na potpori”, kazao je pjevač te se upustio u razgovor s publikom. Jedna djevojka ga je upitala koja mu je najdraža pjesma, a Bieber je otkrio da je to ’99 Problems’ Jay Z-a.

Prilikom izvedbe pjesme ‘Let Me Love You’, Justin nije mogao sakriti emocije te je zaplakao, a zajedno s njim i dobar dio obožavateljica. Pri kraju koncerta, oduševljeni Bieber obećao je da će vratiti u Hrvatsku. Spektaklurni nastup završio je izvedbom pjesme Sorry, za vrijeme koje je iz stropa krenula ‘padati kiša’. Na samom kraju, iz publike su mu obožavatelji bacili hrvatsku zastavu koju je pjevač uzeo i ponio sa sobom. Obožavatelji su se u nevjerici i deliriju oprostili od pjevača.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close