Scena

Hladno pivo priprema nekoliko koncereta

Sezona koncerata u punom je jeku, a svoje datume u kalendare glazbenih događanja upisuje i Hladno pivo. Seriju nastupa koji su započeli u 2015. nakon izdavanja albuma “Dani zatvorenih vrata” nastavljaju u ožujku pa tako 11. ožujka stižu u Osijek, 12. ožujka u Slavonski Brod, a 26. ožujka u Zadar


“Drago nam je što ćemo opet zasvirati po Slavoniji, a potom i u Zadru, u kojem nas već dugo nije bilo. Prošle smo godine svirali većinom velike festivale na kojima smo ograničeni s vremenom, a sada ćemo konačno moći predstaviti novi album, ali i sve drugo što smo radili od ‘Džinovskog’ naovamo. Kao što smo dosad radili, ugostit ćemo na svakom od koncerata domaće snage, predgrupu koja će imati priliku zasvirati prije nas i počastiti nas dobrom svirkom. Svi ste pozvani na ugodno, žestoko, kulturno i milozvučno druženje, samo ponesite osmijeh i cipele za ples”, izjavio je Mile povodom koncerata.

Bend je poznat po tome što su koncerti koje sviraju redovito puni, a svirke žestoke, pa Slavonci i Zadrani mogu biti sigurni da ih očekuje oko dva sata znoja, rocka i zabave.

Koncert u Osijeku održat će u kinu Europa u petak 11. ožujka, u Slavonskom Brodu u dvorani Brod u subotu 12. ožujka, a zadarski koncert u subotu 26. ožujka u dvorani Jazine.

Prije navedenih koncerata Hladno pivo 26. veljače nastupit će u beogradskoj Hali sportova, za koju organizatori najavljuju da će uskoro biti rasprodana.

Više čitajte na tportal.hr


 

Foto: facebook Hladno pivoČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close