SportGrad Zagreb

Gradonačelnik Bandić uručio nagrade najboljim ekipama 47. malonogometnog turnira “Kutija šibica”

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u četvrtak je prisustvovao  završnom natjecanju 47. malonogometnog turnira Kutija šibica 2017. Powered by COCA-COLA, u okviru kojeg se održava i 11. malonogometni veteranski turnir i 2. malonogometni turnir za žene.


Gradonačelnik je uručio nagrade najboljoj ženskoj ekipi nakon finalne utakmice 2. malonogometnog turnira žena Kutija šibica te najboljim veteranima i seniorima nakon finalnih utakmica 11. veteranskog malonogometnog turnira i 47. malonogometnog turnira Kutija šibica.

U finalu odigranom u četvrtak u Maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu MNK Cvjetno Poliklinka Milojević pobjedila pobijedila je Biberon Amarenu iz Splita sa 2:1 . U ženskom turniru pobjedu su odnijele nogometašice MNK Alumnus SC Flegar koje su u finalnom dvoboju pobijedile ŽMNK MC Plus DC Grzela Fotex Sveta Nedjelja, a turnir veterana je završio trijumfom momčadi Matan Nekretnine Senjak koja je u finalu svladala Sofru sa 2:0.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close