VijestiGrad ZagrebZdravlje

FOTO Trg Bana Jelačića ugostio cijelu Hrvatsku – Kupujmo Hrvatsko

Gradonačelnik Milan Bandić danas se, u društvu s pročelnicom Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Mirkom Jozić, na glavnome zagrebačkom trgu pridružio tradicionalnoj akciji Hrvatske gospodarske komore Kupujmo hrvatsko.
     

Zahvalio bih se proizvođačima na bogatoj ponudi i organizatoru na još jednoj uspješnoj akciji. Osim što kupujemo hrvatsko, kupujemo kvalitetno i zdravo. Hrvatska ima što pokazati i bili bi najsretniji kad bismo izvozili naše proizvode u Europu i u svijet. – rekao je gradonačelnik Bandić.

Svoje proizvode na Trgu bana Jelačića danas i sutra predstavlja više od dvije stotine domaćih proizvođača suvenira, prehrambenih, tekstilnih, keramičkih i brojnih drugih proizvoda.

Od ličkih proizvođača među ostalima istaknula se Plitvička štrudla s Plitvica i Sirana Runolist iz Otočca.

Pogledajte nekoliko fotografija.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close