VijestiScena

FOTO Srednjovjekovni sajam u Šibeniku i ove godine

U Šibeniku je jučer započeo 12. Sajam u srednjovjekovnom. Svojim trodnevnim trajanjem Sajam će na Šibenskim trgovima i skalama oživjeti atmosferu Šibenika kakav je nekoć bio, odnosno nekadašnjih gradskih sajmova, te prisjetiti sve posjetitelje na bogatu kulturno – povijesnu baštinu najstarijeg samorodnog hrvatskog grada na Jadranu.
Jučer su dva plutona iz topova označila početak sajma u Krešimirovom gradu, ali i početak bogatog programa koji je pripremljen. Na sajmu možete pronaći veliki izbor tradicijskih iz cijele Hrvatske, proizvoda kako prehrambenih tako i ostalih stvari poput nakita, odjeće, obuće, igračaka ili se možete opustiti uz jahanje konja ili vožnju u kočiji, a za one malo hrabrije možete se okušati i u gađanju meta iz luka i strijele. Posjetili smo Šibenik, donosimo nekoliko fotogrrafija!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Viktorija Rogić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close