VijestiScena

FOTO Srednjovjekovni sajam u Šibeniku i ove godine

U Šibeniku je jučer započeo 12. Sajam u srednjovjekovnom. Svojim trodnevnim trajanjem Sajam će na Šibenskim trgovima i skalama oživjeti atmosferu Šibenika kakav je nekoć bio, odnosno nekadašnjih gradskih sajmova, te prisjetiti sve posjetitelje na bogatu kulturno – povijesnu baštinu najstarijeg samorodnog hrvatskog grada na Jadranu.
Jučer su dva plutona iz topova označila početak sajma u Krešimirovom gradu, ali i početak bogatog programa koji je pripremljen. Na sajmu možete pronaći veliki izbor tradicijskih iz cijele Hrvatske, proizvoda kako prehrambenih tako i ostalih stvari poput nakita, odjeće, obuće, igračaka ili se možete opustiti uz jahanje konja ili vožnju u kočiji, a za one malo hrabrije možete se okušati i u gađanju meta iz luka i strijele. Posjetili smo Šibenik, donosimo nekoliko fotogrrafija!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Viktorija Rogić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close