KarijeraIzdvojeno

EKSKLUZIVNO Lički vatrogasci proveli dan i noć u razorenoj Petrinji, pogledajte fotografije s terena

Lički vatrogasci već drugu noć zaredom pomažu kolegama u Petrinji.


Na potresom pogođena područja sinoć je upućeno 40 vatrogasaca i 11 vozila iz osam postrojbi s područja Ličko-senjske županije – DVD-a Gospić, DVD-a Pazarište, DVD-a Otočac, DVD-a Novalja, DVD-a Senj, Javnih postrojbi iz Senja i Plitvičkih jezera te DVD-a Plitvička jezera.

Kako je u razgovoru za Lika Club jutros rekao zapovjednik Hrvoje Ostović, vatrogasci su stigli u Petrinju u 19 sati i odmah su dobili zadaću u Ulici gromova, gdje su pregledavali oštećene objekte u potrazi za preživjelima. Tijekom cijele noći i dana su bili na terenu, a danas im je stiglo i pojačanje.

“Područje Petrinje, pojačana sposobnost sa dodatna dva vozila za spašavanje s visina. Ukupno 43 vatrogasca i 14 vozila. Cijeli dan se uklanjaju dimnjaci sa objekata. Ostajemo do daljnjega”, rekao je Ostović.

Pogledajte nekoliko fotografija s terena:

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Hrvoje Ostović

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close