Grad ZagrebScena

Dolazi nam treći po redu FUŠ!

Ove subote  u 15 sati  na školskom igralištu osnovne škole Dr. Ivan Merz, Račkoga 4 u Zagrebu započinje treći po redu FUŠ – festival umjetnosti osnovnih škola.


“FUŠ stoji za “Festival umjetnosti osnovnih škola”. Festival smo osmislili zajedničkim snagama ravnatelj Zvonko Piljek, kolega učitelj razredne nastave Mišo Basić i ja također učitelj razredne nastave. Organizator festivala je osnovna škola dr. Ivan Merz i Udruga OŠ dr. Ivan Merz u suradnji sa udrugama  Kaooos i El Muzicante i Frooom. Ovo je treći Fuš za redom i svake godine se trudimo ponuditi sve više sadržaja. Festival je zamišljen tako da učenici osnovno-školskog uzrasta iz svih škola u Hrvatskoj koji se bave bilo kojim vidom umjetničkog djelovanja imaju gdje prezentirati svoj rad, a ujedno ovim festivalom slavimo uspješni kraj školske godine! ” Rekao nam je jedan od organizatora ovog festivala, gospodin Vibor Lisjak.

Organizatori najavljuju bogat program u kojem će se pronaći za svakoga ponešto. Osim nastupa nekoliko dječjih rock bendova i radionica, na festivalu će biti i live izrada grafita te radionica crtanja grafita, likovne radionice za najmlađe, filmska radionica – snimanje reportaže o FUŠU2017. Također će se održati i prezentacije filmskih radionica udruga Frooom te radionice suvremenog plesa i još mnogo radionica iznenađenja.

“Osim za naše malce osmislili smo program i za odrasle pa će ove godine u večernjim satima mame i tate zabavljati Zagrebački rock bend Kazan Zamelti, zanimljivi bend Vibrice te Radio Aktiv. Za sve izvođače osigurana je hrana i piće, a za goste osim besplatnih radionica i štand sa hladnom vodom i sokovima!” Istaknuo je gospodin Lisjak.

Svi ste pozvani na najluđi festival u gradu!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close