VijestiDomScena

DND Gospić i Pčelice vas pozivaju na Uskrsni sajam!

Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju “Pčelice” i Društvo naša djeca “Gospić” i ove godine organiziraju Uskrsni sajam koji će se održati 23. i 24. ožujka na Trgu Ante Starčevića u Gospiću.


Događanje je humanitarnog karaktera, a kroz dva dana sajma održat će se izložbe radova udruge Pčelice i Društva naša djeca na kojima će prikupljati donacije za rad ove dvije udruge. Štandovi će biti otvoreni od 10 do 17 sati.

U petak, 23. ožujka u Pučkom otvorenom učilištu će se održati priredba za djecu na kojoj će nastupiti vrtićka i osnovnoškolska djeca, lutkarska skupina DND-a Gospić “Maslačak i Točkica”, plesna skupina DND Gospić “Ritmix”i studenti Odsjeka za učiteljski studij u Gospiću.

U subotu, 24. ožujka od 10 do 14 sati na Trgu Stjepana Radića će biti organizirana zabava za djecu koja uključuje fotografiranje, dječje igre i potragu za uskrsnim jajima.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close