Scena

Danas veliki koncert Dine Merlina

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji Dino Merlin održat će dugoočekivani koncertni spektakl  na sarajevskom stadionu Koševo. U najavi koncerta, koji je dio aktualne turneje “Hotel Nacional”, Merlin je istaknuo kako je “sada sasvim izvjesno, da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta”, te dodao da će uz pomoć publike, “dati sve od sebe i pobijediti na Koševu!”.


Subotnji koncert četvrti je Merlinov nastup na najvećem stadionu Bosne i Hercegovine, a prema dosadašnjem interesu publike, na koncertu se očekuje više od 25.000 ljudi. Merlin će time postati jedini umjetnik u povijesti koji je uspio napuniti Koševo četiri puta zaredom. “Ovo je za mene svečanost, prilika da se sretnem sa svojom publikom i na najljepši način zahvalim za podršku i vjernost koju mi poklanjaju već desetljećima. Spreman sam svojoj publici posvetiti još jedan koncert o kojem će se dugo pričati, a koji će oni, koji budu tu večer sa mnom na Koševu, nadam se, godinama pamtiti”, rekao je popularni Čarobnjak.

Uz pomoć 19-eročlane filmske ekipe koja će snimati koncert, Koševo će biti zabilježeno i na DVD izdanju. Na koncertu će biti korištena najsuvremenija rasvjetna i razglasna oprema kakva je korištena na posljednjoj Euroviziji, a pozornica će biti površine od 400 kvadratnih metara.


 

Tekst: Croatia Records
Foto: screenshot YouTube

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close