Scena

Poslušajte “Oko moje sanjivo” u izvedbi Ausswinkl muzikanata

Goransko – istarski ansambl Ausswinkl muzikanti, objavili su još jednu zanimljivu obradu legendarne pjesme. Ovog puta riječ je o starom hitu Magazina, ‘Oko moje sanjivo’, koji uz prepoznatljiv oberkrainer (polka) zvuk Ausswinkla, te potpuno drukčiji aranžman, dobiva sasvim novu dimenziju, piše 24sata.


Pjesmu ‘Oko moje sanjivo’ prati i video spot nastao u suradnji benda i snimatelja Mateja Mrvoša. Aranžman za pjesmu napravio je Denis Kezele, klarinetist ansambla, a spot je snimljen u Mrkoplju.

“Oko moje sanjivo’ je neizostavan komad domaće glazbe, posebno kad se promatraju 80-e godine prošlog stoljeća. Zato i nije bilo teško odlučiti se na obradu ove pjesme, posebice zbog njenog zaraznog ritma i melodije”,  izjavio je Tomislav Vidmar, član benda.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close