Glazba

Aurelia Stašić, najmlađa je pjevačica koja je ozbiljno zagazila u diskografske i pjevačke vode

Nedavno je uz oca, Antuna Stašića, akademskog glazbenika i profesora violine, potpisala za Croatia Records i svoj prvi ekskulzivni ugovor, a prema dogovorenom Aurelia priprema i svoj prvi album.


Uoči svog 11. rođendana koji je proslavila 27. veljače Aurelia je objavila i svoj novi singl i spot Danas mi je rođendan, autora Dražena i Domagoja Pavina. Pjesma je namijenjena svima koji slave rođendan, a naročito mališanima koji uvijek s nestrpljenjem iščekuju njihov veliki dan. Svi se možemo prisjetiti svojeg djetinjstva kada nam je rođendan bio poseban dan u kojem smo s oduševljenjem slavili ulazak u nove godine uz neizostavno puhanje svjećica na torti i znatiželjno otvaranje darova. Naravno, i danas to volimo činiti, a upravo nas je uvijek vesela i nasmijana Aurelia podsjetila na radost tog dana.

Ovo je ujedno i Aurelijin treći singl. U prvom nas je podsjetila na radost Božića i što on znači za svu djecu, a Svjetlo nade bila je namijenjena djeci Banovine kojima je potres prekinuo bezbrižno djetinjstvo.

Premda je još u školskim klupama, Aurelia je svoje obaveze i prema pjevanju shvatila jako ozbiljno u čemu ima podršku cijele svoje obitelji. Iza sebe već nekoliko nastupa i to na velikim pozornicama poput Lisinskog u kojem je nastupila kao gošća na koncertu Jacquesa Houdeka, a osvajala je i nagrade na međunarodnim natjecanjima iz klavira.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close