Hrvatska

“DOMOVINU LJUBI SINE” Gospićan Josip Ćulumović snimio pjesmu podrške Vatrenima u Katru

“Domovinu ljubi sine” naziv je nove autorske pjesme kantautora duhovne glazbe Josipa Ćulumovića.


Ovaj Ličanin sa zagrebačkom adresom rođen je u Gospiću i do studija je živio u Perušiću. Kao učitelj razredne nastave djeluje u osnovnoj školi Ivan Goran Kovačić na zagrebačkoj Šalati gdje poučava djecu od 1. do 4. razreda. Glazbom se bavi cijeli svoj život, a kantautorske pjesme je krenuo pisati prije nekoliko godina, na poticaj pokojnog svećenika prof. Tomislava Ivančića. Posljednjih nekoliko godina aktivno sudjeluje na festivalima duhovne glazbe te duhovnu glazbu smatra modernim oblikom evangelizacije.

“Domovinu ljubi sine” pjesma je podrške našim nogometašima u Katru, a Josip kaže da je nastala još prije četiri godine motivirana uspjesima naših nogometaša u Rusiji,

“Sada smo osjetili da bi ju trebalo studijski snimiti i poslati našim nogometašima i cijelom Hrvatskom narodu kao jedan poticaj na nadu u bolju budućnost unatoč svim iskušenjima kroz koja svi prolazimo. 
Neka ova pjesma bude na blagoslov i radost svima koji ju budu slušali. 
Pjesmu prati i popratni lyric video koji je na brzinu napravljen, ali planiramo snimiti i pravi spot jer vjerujemo da ga pjesma zavređuje“, poručio je Josip.
 

Foto: Screenshot

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close