VijestiScenaTurizam

FOTO: Pogledajte kako je bilo na 5. Folklornoj večeri u Korenici!

Sinoć je u prepunoj sportskoj dvorani Srednje škole Plitvička jezera održana peta po redu Folklorna večer koju organizira Hrvatsko kulturno umjetničko društvo Korenica.


Manifestaciju je otvorio načelnik Općine Plitvička Jezera Ante Kovač koji je čestitao peti rođendan HKUD– u Korenica, a predsjednica društva Renata Babić je zahvalila svima koji su pomogli u organizaciji jubilarne 5. Folklorne večeri.

Program je otvorila mala folklorna skupina HKUD–a Korenica koja je otpjevala pjesmu “Ličanka sam” i otplesala tanac uz pratnju mladih tamburaša. Nakon domaćina, u bogatom programu su nastupila još tri kulturno-umjetnička društva (KUD Dangubice – Kuterevo, KUD Antun Klasinc – Lasinja, KUD Ljeskovac – Vinkovci) koja su izvela tradicionalne plesove i napjeve svojih krajeva.

Posjetitelji su imali priliku uživati u izvornim hrvatskim pjesmama, plesovima i narodnim nošnjama, a na kraju večeri predstavnicima Kulturno umjetničkih – društava uručene su zahvalnice za sudjelovanje.

Pogledajte u galeriji fotografija  dio atmosfere s 5. Folklorne večeri u Korenici!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close