Biljke i svirke dobile su novi termin održavanja

Iva Biondić

Biljke i svirke dobile su novi termin održavanja – tako će posjetitelji moći uživati u glazbenoj oazi u Botaničkom vrtu od četvrtka, 16., do nedjelje, 19. lipnja, od 11 do 19 sati. Službeni program s nastupima profesionalnih glazbenika te studenata Muzičke akademije zakazan je svakoga dana od 16 do 18 sati


Na četiri dana Botanički vrt postat će jedna od najljepših koncertnih dvorana na otvorenom. Starinski klaviri, pijanina, violine, saksofoni, trube i harfa savršeno će se uklopiti u okruženje Botaničkog vrta, a u glazbi će se moći uživati na nekoliko jedinstvenih lokacija.

U službenom programu, od 16 do 18 sati, posjetitelje očekuju koncerti profesionalnih glazbenika predvođenih pijanistima Aljošom Jurinićem, Danijelom Gašparovićem i Krešimirom Starčevićem, sopranisticom Tanjom Ruždjak, kantautoricom Dinom Rizvić, Oridano Gypsy Jazz Bandom i gitaristom Antom Gelom.

U prekrasnom ambijentu Botaničkog vrta izvodit će se klasika, jazz, gypsy jazz, gospel, soul, blues, funk, folk, americana i rock, a na programu će se naći uspješnice Beatlesa, jazz-standardi i koktel-klasici te poznata djela majstora klasične glazbe, poput Chopina, Beethovena, Mendelsohna, Haydna, Bacha, Liszta, Rahmanjinova, Schuberta, Dvořáka i Brahmsa.

Više na tportal.hr


Foto: showbizz.20minuta.hr

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u