Glazba

“Život za tebe” – Jure i Mate sjajnom navijačkom pjesmom podržavaju Vatrene

Ekipa iz serije Jure i Mate snimila je u suradnji s glazbenikom Zvonimirom Jerkovićem  sjajnu navijačku pjesmu i spot „Život za tebe“ kao podršku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na nadolazećem Europskom prvenstvu.


„Željeli smo ovom pjesmom podržati hrvatsku nogometnu reprezentaciju i našeg Zlatka Dalića na Europskom prvenstvu, ovo je nešto u čemu se dosada nismo okušali, ali mislim da smo i Zvone i mi uspjeli u pjesmu prenijeti navijačku atmosferu i izraziti osjećaje kada igra naša reprezentacija.Nadamo se da će pjesma doći do srca svih hrvatskih navijača“, poručio je Luka Mamuza.

Stihove i glazbu za „Život za tebe“ potpisuje Zvonimir Jerković, a za aranžman i audio produkciju zaslužan je Gabrijel Prusina iz produkcije MASS Studios iz Mostara. Redatelj spota je Luka Mamuza, dok video produkciju potpisuje Foto Marin iz Livna. Dečkima se svojim freestylom u pjesmi pridružio i Matko Vila.

Ekipa serije Jure i Mate, čiji YouTube kanal prati više od 100 tisuća ljudi uskoro stiže na male ekrane s nečim potpuno drugačijim u odnosu na komediju u kojoj su vrlo uspješni. Riječ je o igranoj seriji, krimi-drami s elementima komedije u kojoj će sudjelovati i brojni poznati glumci iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Luka Mamuza

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close