Vijesti

Baby Lasagna o svom porijeklu: ”Ja sam Ličanin u krvi s istarskom adresom”

Cijela Hrvatska s nestrpljenjem iščekuje finale Eurosonga koje se održava u švedskom Malmöu.


U velikoj završnici će nastupiti 25 zemalja, a sudeći prema prognozama kladionica i mnogih anketa, najveći favorit za pobjedu je naš predstavnik Baby Lasagna koji je ljubitelje Eurosonga diljem svijeta osvojio svojim trudom, iskrenošću i skromnošću.

Marku već tjednima stižu poruke podrške sa svih strana, koreografiju na njegovu hit pjesmu su napravili brojni obožavatelji. Glazbenik koji je rasplesao i na poseban način ujedinio cijelu Hrvatsku je podrijetlom Ličanin. Da njegovi korijeni potječu iz Like, Marko je potvrdio u razgovoru za Showbuzz, kada je uoči Dore sebe predstavio ovako:

”Ličanin u krvi s istarskom adresom. 28 mi je godina, od kojih sam 20, s gitarom u ruci. Osim glazbe, bavio sam se raznim sportovima od kojih su mi najdraži jiu jitsu i teretana. U zadnjih godinu dana razvio sam ljubav prema knjigama, specifično periodu realizma, a još preciznije: ruskog realizma. Osim pisanja priča, volim se družiti sa šačicom prijatelja u čijem društvu najviše volim pijuckati razna vina. Obožavam isprobavati svakakva vina iako ne razlikujem Merlot od Terana i Graševinu od Malvazije.”

Želimo mu sreću na večerašnjem natjecanju – za nas je već pobjednik!

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close