Zdravlje

VELIKI TROŠKOVI LIJEČENJA Teško bolesna djevojčica Mila Rončević treba našu pomoć!

Roditelji teško bolesne djevojčice Mile Rončević objavili su na Facebooku apel u kojemu dobre ljude mole za pomoć kako bi se pokrili ogromni troškovi Milinog liječenja u SAD-u.


Naime, dvogodišnja Mila već se godinu dana bori s akutnom mijeloičnom megakariocitnom leukemijom (AML M7). Kako u Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć, Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi i procjenjuju se na oko milijun dolara.

Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”. Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22, navodi se u apelu Marina Rončevića.

Cijelu poruku Milinih roditelja pročitajte na linku:

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook / Marin Rončević

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close