ObrazovanjeKarijeraIzdvojeno

STRUKOVNA ŠKOLA GOSPIĆ Maria Milković i Petra Hećimović su finalistice natjecanja “Ideja godine”

Učenice Strukovne škole Gospić Maria Milković i Petra Hećimović finalistice su natjecanja “Ideja godine”, objavio je portal srednja.hr


Među 10 najboljih školskih ideja iz cijele Hrvatske je i ideja Lika reveals učenica Marie Milković i Petre Hećimović iz Strukovne škole Gospić pod mentorstvom Barbare Tomljenović-Jurković.

Ideja godine jedino je srednjoškolsko natjecanje koje traži najbolju poslovnu ideju. Za prijavu je trebalo osmisliti poslovni plan za ideju koja na tržištu rada može postići uspjeh, a koja uključuje neku od suvremenih tehnologija. Finalisti Ideje godine će svoje planove prezentirati pred stručnim žirijem i publikom na YouTube kanalu.

Finalni rok za prijavu na Ideju godine završio je 18. travnja, a žiri je od tada razmatrao sve zaprimljene prijave. U velikoj konkurenciji nije bilo lako odlučiti tko prolazi u finale, no odluka je morala pasti. Finale će se održati 29. travnja i to online putem platforme Zoom. Svi finalisti natječu se za glavnu nagradu koja iznosi 10.000,00 kuna bruto.

Popis svih finalista pogledajte na LINKU.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close