ObrazovanjeKarijeraIzdvojeno

STRUKOVNA ŠKOLA GOSPIĆ Maria Milković i Petra Hećimović su finalistice natjecanja “Ideja godine”

Učenice Strukovne škole Gospić Maria Milković i Petra Hećimović finalistice su natjecanja “Ideja godine”, objavio je portal srednja.hr


Među 10 najboljih školskih ideja iz cijele Hrvatske je i ideja Lika reveals učenica Marie Milković i Petre Hećimović iz Strukovne škole Gospić pod mentorstvom Barbare Tomljenović-Jurković.

Ideja godine jedino je srednjoškolsko natjecanje koje traži najbolju poslovnu ideju. Za prijavu je trebalo osmisliti poslovni plan za ideju koja na tržištu rada može postići uspjeh, a koja uključuje neku od suvremenih tehnologija. Finalisti Ideje godine će svoje planove prezentirati pred stručnim žirijem i publikom na YouTube kanalu.

Finalni rok za prijavu na Ideju godine završio je 18. travnja, a žiri je od tada razmatrao sve zaprimljene prijave. U velikoj konkurenciji nije bilo lako odlučiti tko prolazi u finale, no odluka je morala pasti. Finale će se održati 29. travnja i to online putem platforme Zoom. Svi finalisti natječu se za glavnu nagradu koja iznosi 10.000,00 kuna bruto.

Popis svih finalista pogledajte na LINKU.


 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close