Dom

“SLUŠAJ SVOJE SRCE”: Uključite se u humanitarnu akciju za pomoć siromašnim obiteljima u Ličko-senjskoj županiji!

Humanitarna udruga NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH nastavlja s velikom humanitarnom akcijom ‘‘SLUŠAJ SVOJE SRCE” i to s posjetom 13-oj po redu županiji. Ovoga vikenda njihovi će volonteri dijeliti donacije u Ličko-senjskoj županiji.


Nakon što je u prvih 6 mjeseci ove godine tijekom gore navedene akcije posjećeno 12 hrvatskih županija u kojima je donirano čak 571 obitelj s preko 7 tona doniranih namirnica, akcija se nastavlja posjetama županija južnih krajeva. U prvoj od 7 preostalih, u Ličko-senjskoj županiji, Udrugu čekaju volonterke Antonija i Emila s kojima će udružiti snage na terenu te pokušati doći do 50-ak najpotrebitijih obitelji na njihovom području.

Još nije kasno za donirati namirnice, a isto možete napraviti pozivom na broj gore navedenih volonterki Emile Dujmović Ralić 095 5046377 te Antonije Hodak pozivom na broj 099 5900206, a koje se nalaze na području Otočca i okolice.

Humanitarna udruga  “Naš san njihov osmijeh” zahvaljuje svim donatorima koji su u proteklih desetak dana na području Pule i okolice donirali namirnice za njihoV put te zbog kojih će ponovno biti u mogućnosti pomoći mnogim samcima i obiteljima koje žive bez osnovnih uvjeta.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close