Kućni ljubimci

O ovome trebate razmisliti prije nego udomite psa

Udomljavanje pasa nije mala stvar. Valja dobro razmisliti zašto nabavljate ljubimca, kakve mu uvjete života možete ponuditi i jeste li stvarno spremni za životinju u svom domu


Znate li kakvog psa želite?

Odlučili ste udomiti psa, no znate li zapravo kakvog ljubimca zapravo želite? Malog? Velikog? Lijenog? Aktivnog?

Postoji niz pitanja koja si morate postaviti jer je prilično važno da nabavite psa koji odgovara vašem životnom stilu, platežnoj moći, slobodnu vremenu te nizu drugih uvjeta poput imate li djecu. Nemojte se prepustiti ljubavi na prvi pogled – informirajte se!

Neophodne informacije

Živimo u blaženom dobu interneta u kojemu izvori informacija više nisu samo prijatelji, obitelj i knjižnice. Saznajte sve što možete o pasminama i njihovim navikama i problemima. Pasmine imaju svoje snage, no i svoje slabosti i mudro je znati što vas čeka ako vam se ljubimac razboli.

Druge stvari u vezi kojih biste se trebali informirati je gdje ćete otići nabaviti psa, koji su preduvjeti koje morate ispuniti da biste mogli dobiti ljubimca, kojem ćete veterinaru voditi svog budućeg člana obitelji.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close