Grad ZagrebLifestyle

OPET REKORD! Više od 63 000 čitatelja i 106 000 pregleda, rezultati su LIKACLUB-a u studenom

Nakon što je jedini lički nacionalni portal LIKACLUB, u rujnu 2018. oborio rekord posjete, to se opet dogodilo u studenom


Portal LIKACLUB prošlog mjeseca, u studenom 2018., oborio je rekord posjete iz rujna. Po Google Analyticsu portal je u mjesecu studenom imao čak 63 761 posjetitelja. To je šest tisuća više nego u najčitanijem mjesecu dosad, a valja naglasiti i da je zabilježeno 106 193 pregleda stranica na portalu. Time portal dnevno ima prosječno više od dvije tisuće čitatelja po raznim temama.

Najčitaniji članci u rekordnom mjesecu portala su; o petogodišnjem Robertu kojem je potrebna transplantacija koštane srži, ličkoj migrantskoj krizi i dizanju izbjegličkih šatora u Širokoj Kuli, najčešća prezimena u gradovima Gospiću i Otočcu, te emisiji Stani u Lici koja je počela na HRT-u.

Dragi čitatelji, hvala što nas iz dana u dan pratite i čitate sve više!

Svoje priče šaljite nam na mailove [email protected] i [email protected] i tako sudjelujte u kreiranju sadržaja portala!

Redakcija portala LIKACLUB.eu 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close