Dom

OGULIN ZA EMMU – Uključite se u humanitarnu akciju za koju diše cijeli Ogulin

Humanitarna priča iz Ogulina


Nakon što dvojica biciklista nisu uspjeli u svom naumu humanitarnog putovanja do Vatikana za Emmu, spriječeni ozljedom jednog biciklista morali su se vratiti, akcija se je za malu Emmu nastavila. Ogulin se je aktivirao i svim snagama kreće u finalizaciju ideje biciklista Puškarića i Magdića, a dosad je prikupljeno više od 19 tisuća kuna.

Akciji se pridružio i Ski klub Ogulin objavom na Facebooku:

Dragi članovi kluba i ljubitelji našeg skijališta Vučići uključimo se svi skupa u ovu hvale vrijednu akciju kako bi djevojčiča Emma, susjeda našeg skijališta mogla dobiti prijeko potrebno dizalo.
Akciju su pokrenuli biciklistički entuzijasti Ivan Puškarić Studio i Željko Magdić sa svojom humanitarnom turom do Vatikana za Emmu. Kako ih je nesreća zaustavila na putu, pomozimo sakupiti potrebn iznos i omogućimo Emmi da iziđe iz svoje sobe.

Na fotografiji niže naveden je IBAN, uključite se!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Ski klub Ogulibn

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close