VijestiGrad Zagreb

Manifestacija – Dojdi osmaš, Zagreb te zove!

Trinaestu godinu za redom održati će se manifestacija Dojdi osmaš, Zagreb te zove!


Na inicijativu i pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, a u organizaciji Grada Zagreba, Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, Grafičke škole u Zagrebu i Ugostiteljsko – turističkog učilišta, trinaestu godinu zaredom na Trgu Nikole Šubića Zrinskog, u petak, 6. svibnja, od 10 do 16 sati, održat će se  manifestacija Dojdi osmaš, Zagreb te zove!

Tijekom koje srednje škole Grada Zagreba predstavljaju učenicima završnih razreda osnovnih škola i njihovim roditeljima svoje programe, aktivnosti i dosadašnja postignuća svojih učenika.

Manifestaciju će otvoriti gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u 11,00 sati.

Prilika je to da učenici VIII. razreda osnovnih škola šetajući omiljenim zagrebačkim parkom i družeći se s učenicima, nastavnicima i ravnateljima upoznaju obrazovne programe čak 80 škola, kako gimanzija tako i strukovnih srednjih škola koje djeluju u Zagrebu, potaknu ih na razmišljanje i pomognu im u donošenju odluke i odabiru programa koji će uvelike odrediti daljnji tijek njihovih života.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close