VIDEO: Lika je hrvatski Sibir

Iva Biondić

Lika je danas, što se naseljenosti tiče, hrvatski Sibir iako je prirodnim resursima jedna od najbogatijih regija u Hrvatskoj. Lika je ekološki raj, hrvatska kralježnica koja povezuje sjevernu i južnu Hrvatsku.


U emisiji Cenzura vodi vas u Liku kako bi upoznali koje se sve inicijative razvijaju u lokalnim zajednicama, s kojim se problemima susreću mala poljoprivredna gospodarstva koja iako potiču samozapošljavanje i zapošljavanje, socijalno uključivanje i održivi razvoj država ne prepoznaje kao važne pokretače ekonomskih, društvenih i ekoloških pitanja. S kojim se teškoćama nose žene koje svojim radom pokušavaju život učiniti boljim za sebe, svoje obitelji i lokalnu zajednicu.

Emisija Cenzura realizira se u produkciji Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda CENZURA PLUS iz Splita, a emitira se u petak u 21:10h na TV Jadranu, te reprizno u subotu u 16:30h. Emisiju Cenzura možete izravno pratiti putem platformi Max TV, B.Net i Iskon TV, a od tjedna nakon prvog emitiranja i na Vimeo kanalu, te lokalnim televizijama TV Atili iz Bjelovara, Kanalu RI iz Rijeke te na TV Istri.

Pogledajte emisiju Cenzura 16.09.2016. u 21:10h na TV Jadranu.


Izvor: Cenzura Plus

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u