Događanja

Za manje od pola sata rasprodan i drugi koncert Baby Lasagne na Šalati

Baby Lasagna je na ovogodišnjem Eurosongu završio na drugom mjestu, a nedugo nakon toga su na Eventimu objavljene karte za koncert 12. rujna na Šalati. Karte su rasprodane u samo četiri minute, no i za drugi je koncert, koji će se održati 13. rujna, potražnja također bila velika.


Drugi koncert rasprodan je u manje od pola sata, a očito je da je krenuo stopama Aleksandre Prijović jer je na Eventimu sada dodan još jedan koncert. Fanovi će Baby Lasagnu imati priliku slušati i 14. rujna.

Baby Lasagna, najviše plasirani hrvatski predstavnik u povijesti Eurosong natjecanja od osamostaljenja Hrvatske, podigao je državu na noge i napravio nešto što se ne viđa često – ujedinio je naciju, pa nije nimalo neobično što su brojni obožavatelji čekali da karte uđu u prodaju kako bi uživo slušali pjevača.

Nakon što su karte rasprodane u samo četiri minute, Baby Lasagna se oglasio na Instagramu i priznao da se tome nije nadao.

“Što?! Prvi show je rasprodan u četiri minute“, iznenađeno je rekao Lasagna, koji je zbog velike navale najavio koncert već za idući dan, a karte su krenule u prodaju danas u 16 sati.

 

Foto: Screenshot

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close