DogađanjaVijesti

“Kao u snu” i “General bez činova” Tonyja Cetinskog okitile se posebnim nagradama!

Da je ovo godina Tonyja Cetinskog, već je odavno poznato. Prepuni koncertni raspored, publika koja ga vjerno prati sve ove godine, novi studijski najprodavaniji album ‘Kao u snu’, koji je nedavno ‘osvanuo’ i u posebnom limitiranom LP izdanju, samo su mali dio onoga što je iza Tonyja proteklih mjeseci.


Dva nezaboravna koncerta, koja je Tony održao, u rodnom Rovinju i Opatiji, samo su šlag na cijelu glazbenu tortu, koju je pjevač pripremio za svoje obožavatelje.

Svemu ovome došla su još dva posebna priznanja od strane struke, ali i publike.

Naime sa novog albuma, istoimena pjesma ‘Kao u snu’, te aktualna ‘General bez činova’, u potpunosti su osvojile radijski eter, a ovih dana ‘okitile’ su se nagradama.

Skladba ‘Kao u snu’ nagrađena je za Hit ožujka, a ‘General bez činova’ za Hit lipnja, na Drugom programu Hrvatskog radija, predvođenim poznatim glazbenim radijskim urednikom Zlatkom Turkaljem.

Kao što sam više puta naglašavao, prilikom izlaska albuma, za isti sam najodgovorniji više nego ikada na svim prijašnjim albumima, kao izvršni producent. Zahvaljujem se svim suradnicima. Produkciju i aranžmane radili su Elvis Stanić, Filip Gjud, Marko Vojvodić i Igor Ivanović. Kao što sam rekao na početku sam sam najodgovorniji za sve, uspjehe, neuspjehe, a kako je krenulo za sada, nižemo samo uspjehe. Hvala Hrvatskom radiju, uredniku Zlatku Turkalju i svima koji su glasali, ali i mojem bendu, koji je sve to odsvirao, kao i autorima – Aleksandra Milutinović i Amil Lojo. Još jednom hvala svima, koji su radili na albumu i naravno mojoj diskografskoj kući, obitelji Hit Records, kazao je Tony

Nakon odličnih koncerata prije nekoliko dana u Čakovcu u sklopu Porcijunkulova, te na bazenu Ilirija u Biogradu na moru, vrijeme između ljetnih natupa Tony će iskoristiti i za odmor, a sve najveće hitove uživo možete čuti, na idućim koncertima, 11.08. Bumbarska fešta, Vodnjan i 17.08. u Strumici, Makedonija.

 

Foto: Privatni album Tony Cetinski

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close