HRT VIDEO “Za Plitvice Rap” u emisiji DOBRO JUTRO HRVATSKA

LIKACLUB

Nikica KrizmanićDreyfuss reper s Plitvica, sezonski je djelatnik NP Plitvička jezera. U trenutku nadahnuća napisao je rap pjesmu “Za Plitvice rap”, uz pomoć prijatelja snimio spot i postao hit na YouTubeu. Martina Validžić provjerila je što radi i kako živi jedan reper u Lici.

Nema Ličanina koji sad ne puca od ponosa. Rap pjesma koja slavi ljepote našeg u svijetu najpoznatijeg nacionalnog parka u kratko je vrijeme izazvala interes javnosti, kao i njezin autor i izvođač Nikica, alias Dreyfuss. I uprava i kolege iz Nacionalnog parka sretni su zbog uspjeha mladog rapera. I tako je Dreyfussova pjesma je postala službena pjesma nacionalnog parka, zasad na hrvatskom jeziku, no razmišljaju da se prevede na engleski jezik.

Reper s Plitvica poznaje svaku stopu svoga kraja. Vezan je za park od malih nogu, a i cijela mu je obitelj ovdje zaposlena i kako sam kaže: “Vidim se tu do penzije… i kad sam u školu išao, prevelika je nostalgija zapravo, pomaknem se malo odavde, ali prođe malo vremena i odmah me vuče natrag. Bilo gdje da odem, ne bih mogao dugo.”

Stoga, ruke u zrak i čujte što vam Dreyfuss repa. Ovdje je toliko lijepo da Plitvicama tepa. Spontani nastup nikom’ ne škodi, sve da se park još više pohodi.

Tekst/Foto: HRT (djh.hrt.hr)

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u