Tech

Facebook donosi tri promjene vezane uz News Feed

Facebook uvodi promjene u svom newsfeedu, opet. Na konstantne izmjene moramo se priviknuti željeli to ili ne, ovaj puta promjene ne idu u korist medija, no zato idu u korist korisnika.


Kako je najavio na svojoj stranici, Facebook uvodi tri glavne promjene koje će se početi primjenjivati u narednim tjednima, a radi se o sljedećem:

Prva stvar je da će se po novom, korisnicima koji nemaju puno sadržaja na News Feedu, prikazivati više postova od jednog izvora, nešto što do sada nije bio slučaj.

Druga stvar je da će puno veći prioritet imati sadržaj koji su objavili vaši prijatelji nego sadržaj objavljen od fan stranica. To znači da će videi, fotografije, statusi ili linkovi biti smješteni pri samom vrhu News Feeda kako bi došli više do izražaja, odnosno kako bi ih vaši prijatelji vidjeli. S druge stranice, sadržaj od fan stranica bit će smješten niže na feedu.

Treća stvar je da će sadržaj koji su lajkali ili komentirali vaši prijatelji biti smješten nisko na feedu, ako će se uopće prikazivati, što će uvelike utjecati na novi pad dosega fan stranica. Ovim načinom će sadržaj od vaših prijatelja biti od većeg značaja nego sadržaj fan stranica na koji su vaši prijatelji komentirali ili lajkali isti.

Facebook ističe da bi doseg i promet na stranice mogao pasti, te savjetuju kako bi stranice i dalje trebale raditi na kvalitetnom sadržaju koje ljudi smatraju zanimljivim.


Tekst: zimo.dnevnik.hr

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close