GlazbaPrimorsko-goranska županija

Dini Guščiću tek je 16 godina i već kreće u osvajanje glazbene scene

"RAPSKI GRDELIN"

Neki ga od milja zovu rapskim grdelinom, ali ovaj mladi slavuj zapravo je izniman talent koji upravo započinje svoju profesionalnu glazbenu karijeru.


Dino je dočekao svoje jutro, a s prvim singlom Čekam jutro kreće na putovanje koje će za njega biti, prema svemu sudeći, obasjano najvećim svjetlima reflektora.

Pjesma označava početak suradnje s Croatia Recordsom, ali i sjajnim glazbenikom Andrejem Babićem, vođom benda Markiz koji stoji iza brojnih hitova. Andrej je skladao glazbu na tekst rapsko-zagrebačkog književnika Krešimira Butkovića, dok je zajedno s producentom Ivanom Božanićem radio aranžman.

Videospot potpisuje Mario Borščak, a snimljen je u cijelosti na Rabu te se uz Dinu u njemu pojavljuje Kraljica Hrvatske, Maja Lončarević koja je također s Raba.

Dino Guščić već sada ima sjajne vokalne predispozicije što ne čudi jer je već primijećen u RTL-ovom showu Zvjezdice gdje je došao do finala.

“Otkad sam krenuo na ovaj glazbeni put uvijek sam imao jasan cilj, baviti se glazbom i doći do uspjeha.”, kaže Dino koji je počeo pjevati s tri ili četiri godine uz oca i djeda koji su pjevali u klapi, te je uspješno završio osnovnu glazbenu školu. Suradnju s Andrejem Babićem opisuje kao jedno novo i predivno iskustvo koje ga je odvelo do novih poznanstava.

Sve je jasno, Dino kreće na put do zvijezda, a prva pjesma je pravi dokaz da će svoje ciljeve vrlo brzo ostvariti.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close