VijestiSport

12. Memorijalna Barkanova biciklijada – 30. lipnja u Otočcu!

Biciklistički klub “Barkan” poziva sve bicikliste i osobe sportskog duha na tradicionalnu, 12. po redu Memorijalnu Barkanovu biciklijadu koja će se održati 30. lipnja 2018. godine u Otočcu


Na biciklijadi mogu sudjelovati svi zainteresirani za rekreativnu vožnju od 7 do 77 godina. Mlađi od 15 godina mogu sudjelovati na biciklijadi uz pismeno odobrenje roditelja, a nošenje kacige je obavezno za sve sudionike.

Kako se prijaviti?

Mjesto okupljanja i prijave su u središnjem gradskom parku u Otočcu, 30. lipnja od 14:00 do 16:45 sati. Kotizacija iznosi 50,00 kn i uplaćuje se tijekom prijave, a djeca do 15 godina starosti ne plaćaju kotizaciju.

Izvor: BK Barkan Otočac Facebook

Velika i Mala Barkanova staza

Start i cilj biciklijade su na Trgu dr. Franje Tuđmana, ispred zgrade Hrvatskog radija Otočac. Velika Barkanova staza započinje u 17:00 sati, a mala Barkanova staza u 17:15 sati. Barkanova staza vozi se u grupi uz organiziranu pratnju članova BK Barkan-Otočac i uz stajanje radi okrjepe na atraktivnim lokacijama (Majerovo vrilo).

Prijavljenim natjecateljima osigurana je medicinska i tehnička pomoć te okrjepa na stazi, a natjecatelji će dobiti i majicu kao podsjetnik na biciklijadu. Nakon utrke održat će se zajednička večera.

Pokrovitelji i sponzori

Pokrovitelji ovog događaja je Zajednica športskih udruga Grada Otočca, glavni sponzor je ECCOS, a ostali sponzori su: Dasović d.o.o, Coca Cola, Ožujsko pivo. Medijski pokrovitelji su Hrvatski radio Otočac, portali GlasGacke.hr i LikaClub te Foto klub Otočac. Tehničku podršku osiguravaju DVD Otočac, HMK Otočac i Zoran Orešković.

Više informacija o samoj utrci čitajte na BARKAN – Biciklistički Klub Barkan Otočac  i na našem portalu.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Fotoklub Otočac Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close