PLESOM DO JEDNAKOSTI Prijavite se na besplatne plesne radionice!

Tena Brnad

Jeste li spremni na potpunu zamjenu uloga u plesu? Prijavite se na besplatne plesne radionice Urbane mladeži i Bachate Inspire i iskusite nešto drugačije!


Ples koji ćete učiti je bachata, društveni ples koji u zadnjih par godina postaje veoma popularan diljem Europe te privlači sve više i više mladih svojom atraktivnošću, zabavnim ritmom i slobodnim stilom. Za sudjelovanje na radionicama nije potrebno nikakvo prethodno plesno znanje. Projekt provodi udruga za mlade Urbana mladež uz potporu plesnog studia “Bachata Inspire”.

U plesovima u paru muški su uvijek leaderi (osobe koje vode) a žene su followeri (osobe koje prate). Na ovim radionicama to će se obrnuti i dati znanje, vještine i osjećaj ženama kako je to voditi, a muškarcima kako je to pratiti u plesu. Na ovaj način, iskusiti ćemo drugu perspektivu i više poštivati poziciju našeg partnera/partnerice. Također ćemo razbiti tabu i zaplesati sa istim spolom nakon usvojenog znanja radionica, poručuju organizatori

Kroz projekt “Plesom do jednakosti” Urbana mladež podupire pravi smisao feminizma, a to je jednakost svih spolova u svim životnim situacijama, pa i u plesu. Projekt “Plesom do jednakosti” je financiran od grada Zagreba, to jest Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom – Opći program socijalne zaštite. Radionice su besplatne za korisnike.

Datum i raspored radionica

07.12. Petak – 20 – 22 Osnove
08.12. Subota – 16 – 20 Bachata sensual tehnika (izolacija i valovi)
09.12. Nedjelja – 16 – 20 Bachata kombinacije (tri)

Prijave na sljedećem LINKU

 


Foto: pexels

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u