U Otočcu održana 12. Memorijalna Barkanova biciklijada

Tena Brnad

Dana 30. lipnja u Otočcu je održana 12. Memorijalna Barkanova biciklijada u organizaciji članova BK Barkan iz Otočca.


Biciklijada je rekreativnog sadržaja, a ukupno je sudjelovalo 76 biciklista iz RBK Japod iz Bihaća, BK Kotač iz Josipdola,BBK Senj, BK Gospić, BK Barkan te ostalih građana. Vožena je mala barkanova staza i na njoj je sudjelovalo 37 biciklista. Velika ruta se ove godine sastojala od skraćene barkanove staze u duljini od 35 kilometara i na njoj je sudjelovalo 39 biciklista.

Izvor: Fotoklub Otočac

Najstariji sudionik biciklijade je Zdravko Ivanovski iz Splita rođen 1947. godine koji je vozio veliku rutu. Najmlađi sudionik je Nora Peitel  rođena 2017. godine iz Otočca koja se vozila sa svojim roditeljima malom  Barkanovom stazom.

Za sve sudionike su bile osigurane majice i grah, a na kraju rekreativne biciklijade nastavljeno je druženje biciklista u gradskom parku. Svi sudionici su uživali u prekrasnom krajoliku Gacke doline.

Izvor: Fotoklub Otočac

Organizator se zahvaljuje pokroviteljima Zajednici sportskih udruga grada Otočca, TZ LSŽ, medijskim pokroviteljima i svim ostalim sponzorima i tehničkoj podršci koji su pomogli i omogućili ovaj sportski događaj. Također se zahvaljuje i Domu zdravlja Otočac na osiguranoj medicinskoj pomoći i pratnji tijekom biciklijade te P.P. Otočac na osiguravanju prijelaza preko državnih cesta.

 

 

 

 


Foto: Fotoklub Otočac

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u