Zagreb poručuje Rijeci povodom izbora za prijestolnicu kulture: VESELIMO SE 2020.-oj!

LIKACLUB

U povodu izbora Rijeke za Europsku prijestolnicu kulture, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je čestitku gradonačelniku Grada Rijeke Vojku Obersnelu i cijelom timu koji je radio na projektu pod nazivom Luka različitosti i koji se svojom kvalitetom istaknuo u snažnoj konkurenciji ostalih hrvatskih gradova. U čestitci, među ostalim, stoji: 

Građani Vašega grada, ali i čitave Hrvatske, izborom Rijeke za Europsku prijestolnicu kulture 2020. svjedočit će kvaliteti kulturnih događanja kroz cijelu godinu, ali će kapitalne investicije u kulturi predviđene za taj događaj ostati i za sve buduće naraštaje.

Na tome tragu, cijela Hrvatska će kroz Rijeku postati prepoznatljiva i prosperitetnija ne samo u vidu kulturno umjetničkih projekata koji će se osmisliti i realizirati kroz četiri godine, već će se odraziti, nadam se i na ostale gospodarske grane.

Dragi kolega, u godinama koje nam predstoje vjerujem u još intenzivniju suradnju naših gradova, u ozračju prijateljstva i razumijevanja koje je u našim odnosima već konstanta.

Primite izraze moga osobitog poštovanja i veselimo se 2020.-oj u Rijeci!

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u