VijestiScena

Zagreb poručuje Rijeci povodom izbora za prijestolnicu kulture: VESELIMO SE 2020.-oj!

U povodu izbora Rijeke za Europsku prijestolnicu kulture, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je čestitku gradonačelniku Grada Rijeke Vojku Obersnelu i cijelom timu koji je radio na projektu pod nazivom Luka različitosti i koji se svojom kvalitetom istaknuo u snažnoj konkurenciji ostalih hrvatskih gradova. U čestitci, među ostalim, stoji: 

Građani Vašega grada, ali i čitave Hrvatske, izborom Rijeke za Europsku prijestolnicu kulture 2020. svjedočit će kvaliteti kulturnih događanja kroz cijelu godinu, ali će kapitalne investicije u kulturi predviđene za taj događaj ostati i za sve buduće naraštaje.

Na tome tragu, cijela Hrvatska će kroz Rijeku postati prepoznatljiva i prosperitetnija ne samo u vidu kulturno umjetničkih projekata koji će se osmisliti i realizirati kroz četiri godine, već će se odraziti, nadam se i na ostale gospodarske grane.

Dragi kolega, u godinama koje nam predstoje vjerujem u još intenzivniju suradnju naših gradova, u ozračju prijateljstva i razumijevanja koje je u našim odnosima već konstanta.

Primite izraze moga osobitog poštovanja i veselimo se 2020.-oj u Rijeci!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close