DogađanjaVijesti

Vojko V rap izvođač godine, a Rezerve najbolji debitanti na prvim Rock&Off nagradama

Odlična atmosfera, brojni glazbenici, predstavnici medija i kolege sinoć su u Tvornici kulture obilježili dodjelu prvih Rock&Off nagrada.


64 novinara i medijska djelatnika iz 40 različitih vrsta medija koji aktivno prate i usmjeravaju domaću glazbu predlagali su u devet kategorija i u konačnici odabrali najbolje što domaća glazbena produkcija nudi.

Od čak četiri nominacije Vojko V je odnio pobjedu u kategoriji Rap&Off za rap izvođača godine te je po izboru publike nadmoćno izabran za izvođača godine dok su Rezerve pobjedu odnijele u kategoriji Veliki prasak za najboljeg novog izvođača.

Vojku je također pripala čast da s pjesmom “Kako to” otvori večer dok su Rezerve šarmirale s pjesmom “Madona”. Sjajna je godina iza repera i producenta Vojka Vrućine i rock ‘n’ roll romantičara Rezervi. Njihovi albumi “Vojko” i “Ravno u zamku” završili su u užem izboru svih relevantnih regionalnih top listi najboljih albuma i nitko se nije pitao “Kako to” jer su ovi momci to u potpunosti zaslužili.

Vojko će bez sumnje obilježiti i 2019. godinu, a pred Rezervama je također izazovna godina u kojoj će sigurno opravdati status najboljeg novog benda na sceni.

 


 

Komentari

Komentara


Foto: Goran Berovic

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close