Grad ZagrebScena

Višestruko nagrađivana predstava Teatra Exit stiže u Otočac

“Kako misliš mene nema?!” naziv je predstave zagrebačkog Teatra Exit koja će povodom Noći kazališta biti izvedena u Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac.


Predstava će se održati u subotu, 25. studenoga u 19 sati u velikoj dvorani GPOU-a, a ulaznice će biti moguće kupiti po promotivnoj cijeni od 20 kn. Ulaznice će biti moguće kupiti i u pretprodaji u Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac od 20. do 24. studenoga svakim radnim danom od 8 do 15 sati te na dan predstave sat vremena prije njezina početka.

U režiji Ivice Bobana glavne uloge u višestruko nagrađivanoj predstavi igraju Amar Bukvić i Filip Juričić. Prema riječima redatelja, “kroz dva sata nabrijane farsične i iskrene, kalamburične i dramatične, istodobno smiješne i gorko-tužne igre, glumci putuju kroz niz svojih unutrašnjih i zamišljenih identiteta i pretvaraju ih alkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantastičnih događaja koje prepoznajemo kao naše vlastite, kao stvarnost koja nas okružuje i koju u svom apsurdu, konfliktu i dramatičnosti živimo. Igrom visoke energetike, virtuoznosti i sposobnosti glumačke transformacije predstava ispituje osobne i društvene maske i kontramaske, lažne i istinske vrijednosti i granice životne i scenske realnosti i fikcije.”

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Teatar EXIT

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close