Vijesti

I vi možete pomoći PUŽ-u da bude brži!

Udruga roditelja djece s posebnim potrebama “PUŽ” trenutno nema aktivnih projekata (osim jednog pomoćnika u nastavi) te treba vašu pomoć i podršku kako bi lakše premostila ovo razdoblje.


Udruga roditelja djece s posebnim potrebama ”Put u život” djeluje od 1995. godine sa ciljem podizanja kvalitete života obitelji u kojima žive djeca/mladi s posebnim potrebama, razvoju mreže podrške djeci/mladima s posebnim potrebama i njihovim obiteljima, zastupanja prava i potreba djece/mladih/obitelji na području čitave Hrvatske.

Kroz ovaj niz godina koji postoje realizirali su više od 170 projekata i programa usmjerenih na rehabilitacijske, edukacijske i rekreativne aktivnosti za djecu s teškoćama u razvoju i mlade s invaliditetom te njihove roditelje, braću i sestre, koje proširuju i uvode nove ovisno o potrebama i mogućnostima. Od toga je 5 EU projekata ukupne vrijednosti cca 780.000,00 € koji su provedeni u više dijelova Hrvatske.

Udruga “PUŽ” je neprofitna organizacija, što znači da da sve navedene aktivnosti financiraju iz različitih izvora iz zemlje i inozemstva (natječaja Ministarstava, jedinica lokalne uprave, zaklada, EU fondova i dr.), a ostala sredstva potrebna za provedbu aktivnosti Udruga prikuplja iz donacija poslovnog sektora te stotinjak privatnih osoba koje imaju otvorene trajne naloge u korist Udruge na iznose 10–100 KN/mjesec. Veliki udio čini i volonterski rad članova, djelatnika i prijatelja Udruge.

Trenutna situacija u udruzi je vrlo neizvjesna. U edukacijsko-savjetodavni rad uključeno je više od dvadeset obitelji, ali natječaja još nema te su jedini trenutni priljev sredstava za aktivnosti Udruge donacije.

Donacije možete uputiti na:

Udruga “Put u život”, Đakovačka 11, Zagreb
ZABA IBAN: HR71 2360 0001 1014 9035 2
HPB IBAN: HR13 2390 0011 1003 4222 3

Ili on-line donacijom OVDJE.

Udruga roditelja djece s posebnim potrebama ”Put u život” zahvaljuje se svim donatorima koji su pomogli i onima koji će tek pomoći.

Više o udruzi možete pročitati i vidjeti na njihovoj službenoj web stranici:
Udruga roditelja djece s posebnim potrebama “Put u život”

i na Facebook stranici:
Udruga “PUŽ” Facebook stranica


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close