Scena

Veliki uspjeh Dine Jelušića u Sočiju

Dino Jelusić je 2003. godine osvojio dječji Eurosong, a sada se na međunarodoj pozornici dokazao i u ‘seniorskoj’ konkurenciji. Na najvećem pjevačkom natjecanju na svijetu, New Wave festivalu u ruskom Sočiju, 24-godišnji Zagrepčanin je osvojio prvo mjesto.


Da su ruski suci očarani mladim hrvatskim izvođačima svjedoči i podatak da je prošle godine isto natjecanje osvojio Damir Kedžo.

Završio je New Wave festival u Sočiju, najveći natjecateljski pjevački festival na svijetu. Nakon prve večeri bio sam 4., s time da su bila 2 druga mjesta, a ja sam 4. mjesto dijelio sa još dvojicom. Jučer sam završio treći. Ukrajinka je 2 dana zaredom imala maksimalan broj bodova, nedostižno, bila je favorit. I danas sam osvojio maksimalan broj bodova, i postao pobjednik festivala u Rusiji, s jednim bodom razlike ispred Ukrajinke. Dijelim prvo mjesto s fenomenalnim soul/jazz pjevačem iz Italije, s time da sam ja 2 puta dobio maksimalno bodova, za razliku od njega. Ovo je bilo brutalnih 3 tjedna, brutalno iskustvo, napisao je Jelusić na Facebooku.

Pročitajte više na srednja.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close