KulturaIzdvojeno

Večeras u Gospiću: Park kviz uz glazbeni program mladog kantautora VOADO-a

U Gospiću, 21. srpnja 2022. s početkom u 20:00 sati u parku Pučkog otvorenog učilišta „dr. Ante Starčević“ po prvi put će se održati „Park kviz“.


Kviz će se održati povodom Dana grada Gospića, a organizator događaja je Sekcija mladih LU Lika u suradnji s POU Gospić.

Broj sudionika je ograničen na deset ekipa te svaka ekipa smije brojiti 3 ili 4 člana. Prijave se zaprimaju do ponoći 20. srpnja. Kviz će biti tematskog karaktera, a pitanja će biti usmjerena na grad Gospić, njegovu povijest, kulturu, sport, znamenitosti itd. Pitanja su sastavili Nikica Jelić zajedno s  dr.sc. Ivanom Brlićem. Za najbolje ekipe biti će pripremljene i simbolične nagrade.

Osim kviza, večer će biti obogaćena glazbenim programom mladog kantautora VOADO-a. Iako je novo lice na kantautorskoj sceni, VOADO je nekima i poznat kao frontmen benda „From another mother“, koji je održao preko 100 nastupa u više od 20 europskih zemalja. Žanrovski, VOADO sebe svrstava u akustični electro noise disco pop. Vjerujemo da će ova večer biti kvalitetan zaključak jednog radnog dana!


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: Jozefina Šarić | Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close