DogađanjaLičko-senjska županijaVijestiNacionalnaPolitika

Bukovac najavio: Kandidiramo se za Sabor Republike Hrvatske

GRADONAČELNIK NA FACEBOOKU

Gradonačelnik Grada Otočca najavio je svoj izlazak na predstojeće izbore pod geslom Glas razuma.

Goran Bukovac, zajedno s Danijelom Tušakom, ide na listu za Sabor liste Fokusa i Republike u 7. izbornoj jedinici. Poruka je to koju je objavio na Facebooku, a prilično je neočekivana u ličkim političkim okvirima.

Dok HDZ polako vraća svaki grad i općinu pod svoje okrilje, Bukovac je “zadnja linija obrane” u Ličko-senjskoj županiji po pitanju gradova. Za ovaj potez kandidature se odlučio s jakim političarom iz Gospića – Danijelom Tušakom, koji je na prošlim lokalnim izborima dobio više od 30% glasova svih Gospićana.

Imaju li Bukovac i Tušak šanse ući u Sabor Republike Hrvatske i na taj način postati kvalitetni zastupnici Like u Saboru, odgovoriti će birači.

U nastavku čitajte najavu Bukovca u kojoj među ostalim navodi i “Bit ćemo Glas razuma koji će ovu napaćenu zemlju učiniti domom sretnih ljudi. Vjerujemo da ćete prepoznati naše namjere, mladenački polet i zreli odnos i odgovornost koju imamo prema našoj domovini i njezinom boljem sutra te da ćete nas na predstojećim izborima podržati i zaokružiti našu listu.”

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close