SportIzdvojeno

Vanja Antić gostuje u Facebook liveu Lika Cluba

PRATITE UŽIVO

U Facebook liveu Lika Cluba sutra gostuje Vanja Antić, tajnik i trener Rukometnog kluba Gospić.


Iza gospićkih rukometaša je sezona prepuna odličnih rezultata, a njihov rad je početkom godine prepoznat i nagrađen od Zajednice sportova LSŽ. Prvo sudjelovanje na Sportskim igrama mladih ovog ljeta im je donijelo srebrnu medalju, a jednako uspješno je započela i nova natjecateljska sezona. Seniori su izborili ulazak u drugu ligu i treća uzastopna pobjeda im je donijela prvo mjesto na tablici 2.HRL zapad. RK Gospić je među klubovima s najbrojnijim trenerskim kadrom u Hrvatskoj, a osim što nižu sportske uspjehe, članovi se bave humanitarnim radom i sudjeluju u brojnim volonterskim akcijama.

Što je bilo ključno za odlične rezultate koje su postigli, što možemo očekivati u nastavku sezone te u kojoj mjeri epidemija koronavirusa utječe na aktivnosti i rezultate kluba, Vanja će nam otkriti u razgovoru uživo putem Facebooka.

Pratite nas u ponedjeljak 2. studenog s početkom u 12 sati.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close