UTRKA PLANINSKOG TRČANJA Uspješno održan drugi po redu Brinje Trail!

Tena Brnad

U subotu, 29. lipnja 2019. godine u Brinju se održala druga po redu utrka planinskog trčanja ”Brinje trail” u organizaciji Sportsko-rekreativnog društvo “Mumma”.


Utrka Brinje Trail je 6. kolo KontinenTrail lige koja se sastoji od još 7 utrka diljem kontinentalne Hrvatske, a sudionici utrke i ove godine su se natjecali u dvije kategorije – “Mali medo” je kratka utrka na stazi duljine 16 km i 430 m visinske razlike, dok je „Veliki medo“ staza duljine 27 km i 800 m visinske razlike.

Utrku na stazi “Mali medo” ove godine je pretrčalo ukupno 106 natjecatelja. Prvi je na cilj stigao Nikola Špoljar iz AK Zabok, drugo mjesto je pripalo Anti Živkoviću iz SAK Fit Zaprešić, dok je treće mjesto osvojio Dražen Dinjar iz AK Zaprešić. U ženskoj konkurenciji utrka na stazi „Mali medo“ je pripala Tei Faber iz AK Dubrovnik.

Na utrci na stazi “Veliki medo” ove godine je sudjelovao 51 natjecatelj, a prvi je na cilj stigao Lovro Srdarević iz AK Sljeme. Matijan Razum iz OK Japenica osvojio je drugo, a Domagoj Matušić iz AK Zaprešić treće mjesto. U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Irena Smojver, članica AK Sljeme.

 

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: Marko Perković

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u