Lifestyle

U sklopu EU tjedna: predstavljanje “Kreditom do uspjeha”

Ličko-senjska županija poziva na obilježavanje Europskog tjedna- okrugli stol o mogućnostima kreditiranja.


U okviru obilježavanja Europskog tjedna dana 14. svibnja 2015. (četvrtak) u 11,00 sati u dvorani Kulturno-informativnog centra Gospić, Budačka 12 održat će se prezentacija odnosno okrugli stol pod nazivom „Predstavljanje mogućnosti korištenja financijskih sredstava iz Programa  „Kreditom do uspjeha 2014-Mjera 1. Kreditom do konkurentnosti“  i Programa Jamstvenog fonda za prerađivačku industriju.

Okrugli stol se održava u cilju povećanja informiranosti gospodarskih subjekata koji ulažu na području Ličko-senjske županije i predstavnika jedinica lokalne samouprave sa područja Županije o mogućnostima korištenja financijskih sredstava putem navedenih programa, a isti su namijenjeni razvoju i unaprijeđenju posebice proizvodnih i s njima povezanih uslužnih djelatnosti od značaja za gospodarski razvoj Županije.

Uz organizatore, Upravni odjel za gospodarstvo i Razvojnu agenciju Ličko – senjske županije LIRA-u okruglom stolu će nazočiti predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta, Ministarstva gospodarstva, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije i Privredne banke Zagreb d.d.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close