Turizam

Turistička agencija Croatia Open Land Tours DMC slavi 5 godina uspješnog poslovanja!

Aktivan odmor, boravak u prirodi i adrenalinske aktivnosti od kojih zastaje dah?! Sve to i puno više svojim gostima već 5 godina uspješno pruža turistička agencija iz Karlovca – Croatia Open Land Tours DMC.


Ideja o otvaranju turističke agencije rodila se iz ljubavi prema prirodi dvojice entuzijasta i avanturista u duši – Kreše Rogoza i Renea Tonklija. Rene je danas pročelnik spašavanja na divljim vodama u HGSS-u, dok je Krešo nastavio s radom agencije jer, kako obojica uvijek kažu – to je jednostavno način života. Kad nešto radite iz ljubavi, svaki gost osjeti dobre vibracije, to je razlog zašto se vraća i širi dobar glas.

Glavni fokus agencije je na pričanju priča tzv. “storytellingu”, individualnom pristupu svakom gostu i tailor made programima. Uz to njeguju lokalni pristup u kojem gost može uživati u domaćim proizvodima malih OPG-ova tijekom ture.

Važno je spomenuti i iznimno dobru suradnju agencije s udrugama ronioca KPA Vodomar i KPA Karlovac, te brojnim avanturistima i ljubiteljima prirode.

Neke od najatraktivnijih ponuda su: 4×4 safari off road, rafting, trekking, gastro-vinska tura, foto safari, organizacija team buildinga, sedmodnevna tura za vlasnike 4×4 terenaca tajnim putevima Velebita.

U četvrtak 25.4. održana je prezentacija u predivnom okruženju Starog grada Dubovca povodom 5 godina rada i predstavljanja noviteta u ponudama. Za oko su nam zapele zaista jedinstvene ponude: speedboat vožnja gliserom po Kupi, discovery dive, rafting kroz sami centar Karlovac prigodnog naziva “Od ušća do ušća”, 4×4 safari off road Kamensko.

Rad agencije s veseljem je podržala i Turistička zajednica grada Karlovca na čelu s direktoricom Marinom Burić, a na poziv se rado odazvao i sam gradonačelnik Damir Mandić.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close