Tri mušketira ponovno na vodičkoj pozornici s novom pjesmom “Stani srce ludo stani”

Tena Brnad

Tri legende domaće zabavne glazbe – Mladen Grdović, Zlatko Pejaković i Jasmin Stavros – premijerno su se javnosti predstavili pod imenom Tri mušketira i s pjesmom „Prijatelji zovite mi nju“ koja podsjeća na ona „dobra stara vremena“.


Tri mušketira već jedno izvjesno vrijeme zajedno nastupaju po velikim open air koncertima i dvoranama, stoga je bilo pitanje vremena kada će se predstaviti sa zajedničkom pjesmom. S prvim singlom nastupili su na velikoj pozornici CMC festivala u Vodicama gdje se i ove godine penju novim potencijalnim hitom, pjesmom „Stani srce ludo stani“. Glazbu potpisuje Luppo, tekst hitmejker Neno Ninčević, dok su aranžman radili Mario Mikšić i Nikša Bratoš. Popratni video spot koji je sniman u hotelu Olympia Sky u Vodicama režirao je Željko Petreš.

Za Tri mušketira pozornica je kao dnevna soba, a publika koja ih prati već desetljećima partner u svim njihovim glazbenim izletima. Stoga ne sumnjamo kako će i ove godine u Vodicama priuštiti jedinstvenu zabavu dostojnu trojici kraljeva zabavne glazbe.


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u