Scena

Tradicionalni hrvatski suveniri za sve vaše prigode

Ponos su povijesti i kulturne baštine – tradicionalni hrvatski suveniri. Obljetnice, proslave i zabave, posebne su ako poklanjamo od srca, ono što vrijedi i što je bezvremensko. Ljubav prema korijenima, njegovanje tradicije i jedinstvene emocije vežemo uz jedno mjesto – rodni kraj.

Ličani stoljećima ponosno nose ličke kape, Šibenčani se trse šibenskim, a kako bi tradicija sigurno došla do svakog doma, svakoj obitelji u bilo kojem kutku svijeta, omogućiti ćemo njihovu dostupnost. Upravo stoga Udruga Ličana vam je u suradnji s Krojačko-trgovačko ugostiteljskim obrtom “Bosiljevac” iz Duge Rese koji se bavi proizvodnjom tradicionalnih hrvatskih kapa, omogućila kupnju kapa putem interneta i to po nižim cijenama.

Originalne tradicionalne kape možete dobiti po cijeni već od 199,00 kuna, a s hrvatskim grbom cijena je 229,00 kn. Ukoliko želite poseban natpis i kapu kakvu nitko drugi neće imati, naručiti možete i kapu s grbom i posebnim natpisom po cijeni od 249,00 kuna. Dostava je na kućnu adresu.

Sve informacije, kao i narudžbe kapa Like, Šibenika i Dalmacije, možete dobiti na mail [email protected] ili u inbox Facebook stranice Lika Clubbing – ovdje.

Naručite poseban poklon i dičite se svojom tradicijom!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close