Scena

“NIKOLA TESLA”: Goran Karan pjeva novu verziju starog hita Teške industrije!

Još davne 1976. godine Teška industrija je snimila pjesmu posvećenu Nikoli Tesli.


Za potrebe velikog specijala Večernjeg lista “Nikola Tesla – čovjek koji je izumio 20. stoljeće” koji će biti objavljen 17. studenog, Teška industrija je ovih dana osvježila pjesmu i snimila za nju spot u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu.

Tekst je napisao Duško Trifunović, glazbu potpisuje Gabor Lenđel, a za novi aranžman zaslužan je Vedad Hadžiavdić. Novu verziju pjesme otpjevao je Goran Karan koji je zaslužan i za njezin prijevod na engleski jezik.

Bio sam počašćen što sudjelujem u ovom projektu s obzirom na Teslin značaj. Toliko je malo glazbenog traga o Tesli, opjevaniji su neki politički likovi, a za njim je ostala ostavština s kojom se ne može mjeriti ništa drugo i malo tko se po postignućima i doprinosu čovječanstvu može mjeriti s njim”, rekao je Goran Karan za Večernji list.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close