GastroVijestiZdravlje

SVI VOLE LIČKE POLICE! Dokazao: Studentski Zbor Gacke

Facebook je još jednom pokazao da služi povezivanju ljudi, ovaj put u gastro smislu. Udruga Studentski Zbor Gacke osnovana davne 2009. godine, na svom Facebook profilu objavila je fotografiju ličkih polica, uz komentar “Na kome je red”. Facebook zajednica reagirala i više nego očekivano, objavu je vidjelo 274 338 osoba, i još je u porastu. Broj komentara u kojima se prijatelji označavaju iznosi više od 5000. O svemu smo dobili komentar iz udruge Studentski Zbor Gacke.

Ideja o slici nastala je kao rezultat naših privatnih druženja. Ličke pole nezaobilazan su dio svakog druženja Ličana. Krumpira svugdje ima pa se izgleda taj običaj vrlo lako očuvao i među svim prijateljima Like u svijetu, a ova slika je najbolji dokaz. Iako su aktivnosti SZGa trenutno u stagnaciji, mi članovi smo i dalje prijateljski povezani, između ostalog i na takvim druženjima i modernim prelima. Naš dosadašnji rad kroz aktivnosti udruge stvorio je mnoga neraskidiva prijateljstva i poneku ljubav. Stoga od nas i u bliskoj budućnosti možete nešto novo očekivati. – ističe predsjednik udruge Bruno Ćutić.

Sve potvrđuje i statistikom popularne fotografije.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close