VijestiScena

“Stisnut ću zube” nova je pjesma grupe Leteći odred

“Stisnut ću zube” naziv je nove pjesme grupe Leteći odred s kojom će bend nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama (11.6.). Glazbu i tekst potpisuje Denis Dumančić, a njemu se u stvaranju aranžmana pridružio Igor Ivanović.


Dumančiću će ovo biti treći nastup na CMC festivalu, podsjetimo, 2013. godine u Vodicama je izveo pjesmu “Dao sam ti dušu”, a godinu dana kasnije duet s Ivanom Banfić “Priznaj mi”. Obje pjesme nalaze se na posljednjem studijskom albumu grupe “Agent za ljubav”.

Nakon spomenutog albuma koji je objavljen 2013. godine, Leteći odred objavio je još 3 pjesme, a to su duet “Charlie Sheen” s Ulicom kestena, “Halo” te posljednju, “Jedina od svih” u kojoj mu se pridružila plesna skupina Atomic Dance Factory.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: CMC news | Foto: Leteći odred facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close