VijestiScena

VIDEO: Službeni bend jednog od najpoznatijih klubova u Zagrebu ima novu pjesmu!

Mladi zagrebački Roko band s atraktivnom Ivanom Lovrić kao lead vokalom, predstavlja novi singl i video spot „To ti je plus“. Nova pjesma djelo je iste autorske ekipe koja je napravila i njihov prvi singl „Imao si me“. Autor teksta i izvršni producent je Fayo, a glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević.

Ljubavnu pjesmu u kojoj žena cijeni samo iskrenu ljubav muškarca u sliku je pretvorio redatelj Dario Radusin. Kako se radi o grupi koja je službeni band poznatog zagrebačkog kluba Roko većina kadrova snimljena je upravo tamo, a uzavrela atmosfera ispred pozornice njihova je svakodnevnica jer se mogu pohvaliti koncertima po klubovima u Dalmaciji, Istri i Slavoniji. Roko band su Ivana Lovrić, Dinko Hajtić, Marko Damjanović, Damir Jakobović i Ivan Fucak.

Poslušajte!

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: YouTube | Foto: Roko band | Fotograf: Marko Rađenović

Povezane objave

Back to top button
Close