Slovenska pop zvijezda Alya po prvi put na CMC festivalu!

Tena Brnad

Alya je jedna od najprepoznatljivijih slovenskih pop umjetnica i live izvođačica. Svoj prvi album „Alya“ objavila je 2004. godine, a nakon brojnih osvojenih glazbenih nagrada 2016. godine je odnijela i pobjedu na festivalu Melodije morja in sonca (MMS) s pjesmom „Srce za srce“.


Na slovenskom natjecanju za pjesmu Eurovizije, EMA, 2015. godine s Nenom Belanom izvela je pjesmu “Misunderstandings”, a među njezinim najuzbudljivijim koncertima svakako je „Koncert u zraku“ kojeg je na 1400 metara izvela s Massimom Savićem!

Alya je do sada objavila četiri studijska albuma, među kojima je i najnoviji „Iz dnevne sobe“ (Dallas Records, veljača 2019.), nastao u suradnji s producentom Dejanom Radičević (Vatra, Siddharta). Godine 2015. Alya je kao pozvana gošća pjevala na ceremoniji otvaranja Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru, a sudjelovala je i u stvaranju himne „Live It“ koja danas broji više od 6 milijuna pregleda na YouTubeu. Alya je osim po svojoj smjelosti, privlačnosti i temperamentu poznata i po energičnim koncertima koji uvijek privlače mnoštvo publike. Isto će to učiniti i na velikoj pozornici CMC festivala Vodice 2019 powered by Calzedonia s pjesmom „Sedam dana na moru“. Glazbu je radio Raay, tekst je pisao Neno Ninčević, a aranžman raspisao Raay Music. Alya je predstavila i video spot kojeg je radio odlični Neo Visuals.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: Tibor Golob

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u